Aftaler krydsord

AFTALER – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 57 løsningsforslag for ordet AFTALER som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til AFTALER.

Synonymer for AFTALER – Krydsord

Synonymer for AFTALER

Liste over synonymer til det ord AFTALER og 22 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

AFTALE – Krydsord

Bedste svar ; Aftale · Charter. 7 ; Aftale · Deal. 4 ; Aftale · Enes. 4 ; Aftale · Gentleman Agreement. 19.

Svar ✅ for AFTALE i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

Synonym for Aftale – Synonymbog.com

Synonym for Aftale

Ordet aftale bruges som regel i midten af ​​en sætning og udtales som det staves. Det kan også bruges i mere formelle sammenhænge. Aftale forekomst i krydsord.

Beskrivelse og synonymer for ordet Aftale

Græsk | Fraser – Forretning | Aftaler – Bab.la

Jeg er desværre kommet til at dobbel booke den dag vi har aftalt at mødes. Vil det være muligt at aftale en anden dag? Δυστυχώς, έχω άλλο ραντεβού για την ίδια …

kinesisk | Fraser – Forretning | Aftaler – Bab.la

Aftaler – Tilrettelæggelse. Jeg vil gerne have en aftale med Hr. Smith, tak. 我想和史密斯先生预约一个时间。 Formel, meget direkte. Hvornår passer det dig?

Hektisk aktivitet før valget: Her er de mange aftaler … – Politiken

5. okt. 2022 — På få dage er der blevet indgået en række politiske aftaler. Det har været en travl valgperiode præget af corona og krig, og regeringen vil …

Krydsord #krydsord #krydsogtværs #hendesverden #frikvarter …

Krydsord 🤗 #krydsord #krydsogtværs #hendesverden #frikvarter #ordleg #ordspil | Ordspil, Instagram

Line • on Instagram: “Krydsord #krydsord #krydsogtværs #hendesverden … Jeg har den primært for at holde styr på aftaler osv., samt få planlagt mine …

06-06-2020 – 7 Likes, 0 Comments – • Line • (@livinidk) on Instagram: “Krydsord 🤗 #krydsord #krydsogtværs #hendesverden #frikvarter #ordleg #ordspil”

Juridisk ordbog – Forklaringer på juridiske begreber og ord

24. jan. 2023 — med en aktieoption, også kaldet en aktiekøbsret, får du retten til at købe en aktie til en bestemt pris (kurs) på et på forhånd aftalt tidspunkt …

Juridisk sprog er kendt for at være fyldt med ord og begreber, som ingen almindelige mennesker forstår. Få forklaringen på dem her.

Find Krydsord i Legetøj og spil – Køb brugt på DBA

Keywords: aftaler krydsord