Home frederiksberg c

Ejendomsmægler home Frederiksberg C – vi kan sælge din …

Ejendomsmægler home Frederiksberg C – vi kan sælge din bolig – home.dk

Hos ejendomsmægler home Frederiksberg C får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi kan sælge din bolig!

Ejendomsmægler Frederiksberg – Home.dk

🏠 Ejendomsmægler Frederiksberg | home ejendomsmæglere

Søger du en ejendomsmægler på Frederiksberg? Hos home har vi 3 lokale forretninger, der er specialister i netop deres del af bydelen. Find din lokale mægler …

Søger du en ejendomsmægler på Frederiksberg? Hos home har vi 3 lokale forretninger, der er specialister i netop deres del af bydelen. Find din lokale mægler her!

Lejlighed – 1820 Frederiksberg C – Frederiksberg Alle 41, 2. 201.

Lejlighed til salg, Frederiksberg C – På Frederiksberg Allé 41 udbydes nu en veludnyttet ejerlejlighed i det nyligt opførte boligkompleks, der befinder sig …

Lejlighed til salg, Frederiksberg C – På Frederiksberg Allé 41 udbydes nu en veludnyttet ejerlejlighed i det nyligt opførte boligkompleks, der befinder sig på hjørnet af Frederiksberg Allé og den nye metrostation. Lejligheden fordeler sig over to plan og disponerer over 137 kvadratmeter. Hjemmet byder på to soveværelser, en stue, et køkkenalrum, entré, gang, disponibelt rum og badeværelse. I kan overordnet drage fordel af de kvalitetsrige materialer samt den optimale planløsning, der er prioriteret. Hjemmet åbner op via entréen, hvor der er plads til en nyttig garderobe, mens I herfra hurtigt kan bevæge jer videre ind i lejligheden. Køkkenalrummet fremstår skarpt i et strømlinet design, hvor fokus både har været på lys og åbenhed samt på de rene og simple flader. Badeværelset er udsmykket med en stor, separat bruseniche samt ideelle opbevaringsmuligheder til de essentielle toiletsager. Derudover er der installeret vaskesøjle i rummet. Begge soveværelser fremstår indretningsvenlige med store vinduespartier, hvor det ene endda er opført med en fransk altan. Afslapningen kan ikke bare ske på værelserne, men også i stuen, der giver plads til ro i hverdagen. Herfra kan I bevæge jer ud på jeres private altan, som tilmed er sydvendt. I får derudover adgang til det fælles grønne og solrige gårdmiljø, hvor alle beboerne hver især har indrettet sig med terrasse møbler privat i hver deres hjørne af den skønne gård. Fokus har ikke bare været at skabe et boligkompleks med et naturligt flow og nyttige fællesarealer, men også at skabe et mad- og kulturhus samt en bygning, der spiller fint sammen med resten af områdets arkitektoniske fremtræden. Med denne beliggenhed kommer I ikke til at mangle hverken byliv eller dejlige parker. Frederiksberg Allé byder på flere caféer, restauranter og indkøbsmuligheder, mens I aldrig skal gå langt for at komme til Frederiksberg Have: Denne kan I følge helt til Zoo! Dette område er da også leveringsdygtig indenfor kultur, hvor Betty Nansen Teatret og Storm Museum bare er at nævne nogle få.Velkommen til!

HC Ørsteds Vej 22B, 1. th. 1879 Frederiksberg C – Home.dk

Lejlighed – 1879 Frederiksberg C – H.C. Ørsteds Vej 22B, 1. th.

Med denne adresse befinder I jer i hjertet af Frederiksberg, men tilbagetrukket fra vej og støj. Her findes alt, hvad I har brug for med handelsliv på Gl.

Lejlighed til salg, Frederiksberg C – På H.C. Ørsteds Vej 22B, 1. th. findes det oplagte køb for bymenneskene, der ønsker mere plads og luft – en stor treværelses liebhaverlejlighed med tagterrasse og garage samt tilbagetrukket placering. Lejlighedens 130 kvm starter i en flisebelagt entré med indbyggede skabe, hvor der herfra er adgang til et gæstetoilet samt til det åbne opholdsrum indeholdende Aubo-køkken med køkkenø, nedfældet vask, træbordplade samt granitbordplade ved kogezonen. Rummet her bliver uden tvivl hjemmets samlingspunkt, for her er god plads til både sofa- og spisearrangement, som begge vil få naturligt lys fra øst og vest. Lejligheden rummer desuden et værelse med indbygget skabsplads, et stort walk-in, som også kan bruges til kontor, og til sidst endnu et værelse med egen adgang til badeværelset indeholdende separat bruseplads, vaskefaciliteter, ovenlysvindue og lyse klinker i samme stil som gæstetoilettet. Boligen ligger i en velholdt ejendom med i alt fire lejligheder, hvoraf jeres placerer sig øverst. Dette tillader, at I fra jeres 55 kvm store tagterrasse i hårdt træ og med glasværn kan nyde ugenerede stunder samt udsigten til Frederiksbergs skiftende årstider. Indret med møbler, grill og masser af planter, der nemt vandes, da der er trukket vand herop. I har brugsret til egen garage med depotrum, og mangler I plads til opbevaring eller køretøj er der også mulighed for leje af p-plads i naboforeningen. Med denne adresse befinder I jer i hjertet af Frederiksberg, men tilbagetrukket fra vej og støj. Her findes alt, hvad I har brug for med handelsliv på Gl. Kongevej og Falkoner Alle samt i Frb. Centret. Her har I udsigt til caféliv, spisesteder og gode indkøbsmuligheder nær lejligheden. Trænger I til grønne omgivelser, finder I Landbohøjskolens Have, Frederiksberg Have og Søerne inden for kort afstand, mens metro og busforbindelser er lige om hjørnet. Benyt jer af dette eller hop på cyklen, for der er ikke langt til indre by eller nogle af de andre brokvarterer.

Frederiksberg Alle 14, 4. th. 1820 Frederiksberg C – Home.dk

Lejlighed – 1820 Frederiksberg C – Frederiksberg Alle 14, 4. th.

Lejlighed til salg, Frederiksberg C – På smukke og historiske Frederiksberg Allé udbyder vi nu denne femværelses ejerlejlighed på 130 kvadratmeter.

Lejlighed til salg, Frederiksberg C – På smukke og historiske Frederiksberg Allé udbyder vi nu denne femværelses ejerlejlighed på 130 kvadratmeter. Så her er god plads til den byelskende familien eller til parret, der gerne vil have mange kvadratmeter at brede sig på. Lejlighedens indretning er veldisponeret, og en lys entré med garderobeplads binder boligens tre værelser, badeværelse og store køkken-alrum sammen. Sidstnævnte er hjemmets samlingspunkt, hvor familie og venner kan samles ved langbordet. Det stilrene Invita-køkken har med sine mørke dekton-bordplader og hvide overflader et tidløst design og køkkenøen med vinkøleskab åbner rummet op. I forlængelse af alrummet ligger en stue adskilt af franske døre, hvor der kan indrettes tv-stue, læsekrog og legehjørne. Det største af de tre soveværelser er med sine to indbyggede skabe oplagt til voksen-soveværelse, mens de to mindre værelser kan indrettes til børneværelse, hjemmekontor, gæsteværelse eller noget helt fjerde. Badeværelset har eget vindue samt vaskesøjle og de smukke mørkegrå fliser pryder gulv og bruseniche. Lejligheden fremstår overalt fuldstændig indflytningsklar og istandsat med flot gennemgående gulv i sildebensparket og fritstående bjælker. Fra stuen er der en flot udsigt over Sankt Thomas Plads og hele vejen op ad Frederiksberg Allé, mens der gennem de charmerende tagvinduer kommer lys fra flere verdenshjørner, så I får en veloplyst bolig med luft og plads. Lejligheden ligger i en klassisk Frederiksberg-ejendom fra 1890 i en flot og velholdt opgang med brugsret til kælderrum, og så råder boligforeningen over et antal parkeringspladser efter først-til-mølle. I gåafstand findes både dagligvarer, daginstitution og flere skoler samt Søerne og Frederiksberg Have. Omkring Gl. Kongevej og Værnedamsvej er der et livligt handels- og caféliv samt biograf, og fra Frederiksberg Allé kan metroen tage jer direkte til både Hovedbanegården og Kgs. Nytorv.

Lejlighed – 1855 Frederiksberg C – Hollændervej 26, 3. th.

Lejlighed til salg, Frederiksberg C – Kom indenfor I denne 157 kvadratmeter store lejlighed i to plan, som giver både par og familier alt det, …

Lejlighed til salg, Frederiksberg C – Kom indenfor I denne 157 kvadratmeter store lejlighed i to plan, som giver både par og familier alt det, de kunne ønske sig, og mere til centralt på Frederiksberg med udsigt til Rosenhaven. Lejligheden udfolder sig primært på tredje sal, hvor ro og lys indfinder sig og danner rammer om et hjem, der emmer af kvalitet med herskabelige detaljer som sildebensparketgulve, høje paneler, stuk og radiatorskjulere, og som er helt gennemrenoveret, så selv den mest kræsne køber vil kunne finde sig til rette. I får adgang til lejligheden via en entré med garderobeplads, hvorfra I naturligt vil drages ind i hjemmets stue, som oprindeligt var opgjort af to stuer, der nu er slået sammen, og som rummer lækre detaljer som snedkerlavet reol og brændeovn. Fra stuen er der åben forbindelse til køkken-alrummet, der med et flot køkken fra Handcrafted og en eksklusiv marmorbordplade giver jer et ideelt udgangspunkt for hverdagen. De gode faciliteter fra Handcrafted fortsætter på badeværelset, der med badekar, separat bruseniche og opbevaring under vasken er optimalt udnyttet, ligesom det suppleres af et pænt gæstetoilet med vaskemaskine. Boligen fungerer perfekt som en rigtig familielejlighed, da I foruden de to regulære værelser også får en rummelig læsestue, der på nuværende tidspunkt bruges som soveværelse, samt et kontor i lejlighedens andet plan, hvor der også kan indrettes værelse. Det hele suppleres af en nyere altan med god plads til møbler og en rolig placering med kig til Rosenhaven, hvor I med sikkerhed vil fornemme den behagelige stemning, der hersker i området. Her er I nemlig dejligt trukket tilbage fra Allegade, mens I stadig befinder jer helt centralt på Frederiksberg, hvor der er gåafstand til både indkøb, detailhandel et hyggeligt caféliv samt flere gode institutioner og skoler med bl.a. Ny Hollænderskolen som ligger på vejen. Med denne beliggenhed er det ligeledes nemt at nå rundt mellem alle byens tilbud, og har I brug for et grønt åndehul i hverdagen, ligger Frederiksberg Have blot 100 meter fra adressen. Foreningen er veldrevet, og det er brugsret til loftrum samt et grønt fællesareal og gårdhave med plads til cykler. 

home – Ejendomsmægler i Frederiksberg C – Boligsiden

home Frederiksberg CH.C. Ørsteds Vej 51, st.1879 Frederiksberg C31161818frederiksbergc@home.dk. Sælgeranbefaling: 9.82 ud af 10(17 svar) …

home Frederiksberg består af to home forretninger beliggende på to af Frederiksbergs mest befærdede gader. Beliggenhederne giver forretningerne en god

home Frederiksberg C – Se statistikker – Boliga

home Frederiksberg C – Se statistikker

Kontaktinformation på home Frederiksberg C Frederiksberg C, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Se de seneste statistikker for home Frederiksberg C fx gennemsnitlige prisjusteringer og liggetider.

home Frederiksberg C, Frederiksberg C | firma | krak.dk

Proff.dk giver dig firmainformation om Home Frederiksberg C, 39081911. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Kontaktinformation på home Frederiksberg C Frederiksberg C, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Home Frederiksberg C – Se Regnskaber, Roller og mere – Proff

Keywords: home frederiksberg c