Ikea billedhylde

Billedhylder og gallerihylder – se det store udvalg – IKEA

Billedhylder og gallerihylder – se det store udvalg – IKEA

Hylderne er supernemme at bruge til dekoration og udstilling, uden at du skal lave mange huller i væggen. Og en billedhylde er ikke kun til billeder.

Brug en gallerihylde til at arrangere dine billeder sammen med vaser eller andet pynt. En smal billedhylde gør det nemt at være kreativ og fleksibel med indretningen i hjemmet.

MOSSLANDA Billedhylde, hvid, 115 cm – IKEA

billedhylder · hübsch · ribba hylde · målerås · ikea hylde · nordkisa. Få notifikationer når der er nye annoncer, der matcher din søgning.

MOSSLANDA Billedhylde, hvid, 115 cm. Selvfølgelig vil du udstille dine yndlingsting. Denne billedhylde er perfekt til at vise billeder, fotos og andre af dine yndlingsting frem.

MOSSLANDA Billedhylde, hvid, 55 cm – IKEA

MOSSLANDA Billedhylde, hvid, 55 cm. Selvfølgelig vil du udstille dine yndlingsting. Denne billedhylde er perfekt til at vise billeder, fotos og andre af dine yndlingsting frem.

MOSSLANDA Billedhylde, sort, 115 cm – IKEA

MOSSLANDA Billedhylde, sort, 115 cm. Selvfølgelig vil du udstille dine yndlingsting. Denne billedhylde er perfekt til at vise billeder, fotos og andre af dine yndlingsting frem.

MÅLERÅS Billedhylde, bambus, 75 cm – IKEA

MÅLERÅS Billedhylde, bambus – IKEA

MÅLERÅS Billedhylde, bambus. Selvfølgelig vil du udstille dine yndlingsting. Denne billedhylde er perfekt til at vise billeder, fotos og andre af dine yndlingsting frem.

MOSSLANDA Billedhylde, sort, 55 cm – IKEA

MOSSLANDA Billedhylde, sort, 55 cm. Selvfølgelig vil du udstille dine yndlingsting. Denne billedhylde er perfekt til at vise billeder, fotos og andre af dine yndlingsting frem.

MOSSLANDA Billedhylde, birketræsmønstret, 55 cm – IKEA

MOSSLANDA Billedhylde, birketræsmønstret, 55 cm Skab en hyggelig stemning med en udstilling af dine billeder og yndlingsting. Denne hylde gør det nemt at vise dine yndlingsting frem – og med flere hylder kan du få en hel væg med kunst og minder i dit hjem.

MOSSLANDA Billedhylde, valnøddetræsmønstret, 55 cm

MOSSLANDA Billedhylde, valnøddetræsmønstret, 55 cm – IKEA

MOSSLANDA Billedhylde, valnøddetræsmønstret, 55 cm Skab en hyggelig stemning med en udstilling af dine billeder og yndlingsting. Denne hylde gør det nemt at vise dine yndlingsting frem – og med flere hylder kan du få en hel væg med kunst og minder i dit hjem.

Find Ikea Billedhylde på DBA – køb og salg af nyt og brugt

Keywords: ikea billedhylde, billedhylde ikea, gallerihylde ikea, galleriskinne ikea