Kragerup gods tilbud

Træk stikket og nyd et ophold på godset med god mad fra …

Træk stikket og nyd et ophold på godset med god mad fra Blixen

Oplev vores signatur godsophold med en du holder af, en romantisk middag for 2 i den historiske Restaurant Blixen og overnat på et smukt hotelværelse.

Vi tilbyder vores populære godsophold, vores eksklusive gourmet ophold med 5-retters middag, et 2 dages getaway og meget mere.

Romantisk godsophold i smukke omgivelser på Kragerup …

Romantisk godsophold i smukke omgivelser på Kragerup Gods

Romantisk vintertilbud. Gør et godt kup og book et gourmetophold i uge 7 eller 8, så sparer du 15%! Ta’ et par dage ud af kalenderen og nyd godset, …

Besøg Kragerup Gods og få en ægte følelse af godsophold. Her er omgivelserne skønne, bygningerne historiske og værelserne smukt velindrettet.

Nyd et gourmet ophold med 5-retters middag og vinmenu

Der har igennem tiden været 5 deal-tilbud. Prisen spænder fra 698,00 – 1.085,00 kr., med en gennemsnitlig pris på 836,20 kr. Følgende dealsider har haft tilbud …

Vores eksklusive gourmet ophold er inkl 5 retter, vinmenu, kaffe & kage champagne, overnatning på et superiorværelse og morgenbuffet.

Kragerup Gods: Romantisk ophold fra kun 1.248 kr. pp inkl …

Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

Elegant ophold på et historisk gods med spændende aktiviteter for alle aldre … 1998 Kragerup Gods for offentligheden, og med gæsten i centrum tilbyder det …

Book et skønt ophold på det anmelderroste Kragerup Gods. Her bliver du forkælet i historiske rammer og kan se frem til at nyde godsets fornemme faciliteter.

Kragerup Gods | Deals & Tilbud | All2day.dk

Kragerup Gods | Deals & Tilbud | All2day.dk

I dag er Kragerup Gods et moderne, bæredygtigt initiativ, der driver et aktivt landbrug og samtidig åbner dørene til stedets historie, aktiviteter og stuer for …

Deals, anmeldelser, bedømmelser, smiley og tilbud fra Kragerup Gods – få samlet overblik

Kragerup Gods | Håndplukkede hoteller og rejser til lave priser

Kragerup Gods | Håndplukkede hoteller og rejser til lave priser | Secret Escapes

Elegant ophold på et historisk gods med spændende aktiviteter for alle aldre, inklusive morgenmad, en flaske cava og middagsrabat.

Romantisk ophold på Kragerup Gods – Truestory

Godsophold på Kragerup Gods – Tæt på naturen og fokus på god mad

Kragerup Gods har engang været Karen Blixens tilholdssted – lad det være dit for en weekend med romantik, restaurant, spa m.m. Se tilbud her.

Tilbud på Kragerup Gods (Hotel), Ruds-Vedby Danmark

Kragerup Gods, Ruds-Vedby – opdaterede priser for 2023

Kragerup Gods ligger i landlige omgivelser ved Tindingebanke og har restaurant. Centrum af Slagelse ligger 13 km derfra. Der er gratis wi-fi.

Romantisk ophold på Kragerup Gods – Oplevelsesgaver

Kragerup Gods – Tilbud på romantisk ophold for 2 – Oplevelsesgaver.nu

Keywords: kragerup gods tilbud