Normal løn

Gennemsnitsdanskeren – Danmarks Statistik

Er din indkomst høj, lav eller gennemsnitlig? Find ud af hvor din familie ligger i indkomstfordelingen. Testen beregner familiens samlede indkomst efter skat.

Se gennemsnitsdanskerens løn, forventede levetid, foretrukne rejsemål og meget andet.

Er din indkomst høj, lav eller gennemsnitlig?

16. jan. 2023 — Hvor kvinder i gennemsnit tjener 40.631 kr. om måneden, hiver mænd i gennemsnit 3.695 kroner mere hjem om måneden, altså 44.326 kr., viser de …

Her er danskernes løn: Hvor ligger du? – Alt for damerne

Her er danskernes gennemsnitsindkomst: Hvor ligger du? – ALT.dk

Du kan fx se, hvad flest tjener, og om der er stor forskel på højeste og laveste løn. Lønniveauet er beregnet ud fra lønoplysninger fra CV’er i vores database.

Ved du, om du tjener mere eller mindre end gennemsnittet? Læs med her, hvor vi har samlet alt, du gere vil vide, om danskernes indkomst.

Tjek din løn – Lønberegner – Jobindex

Din løn er som regel baseret på minimalløn eller normalløn, der reguleres i overenskomsterne. Få styr på forskellene på de to løntyper her.

Minimalløn eller normalløn | Find overenskomsterne her – HK

Og du skal naturligvis have løn for det arbejde, du udfører, men hvilken løn? … når du arbejder mere end den normale arbejdstid for en fuldtidsansat.

Inden for overenskomstsystemet findes der to løntyper – normalløn og minimalløn. Læs mere om normal- og minimallønsoverenskomster på HK.dk

Tjek din løn – for der er ofte fejl. Dette bør du gøre. – Krifa

Tjek din løn – for der er ofte fejl. Dette bør du gøre.

Arbejder du i en butik som flaskedreng, ungarbejder, servicemedarbejder, butiksassistent eller noget, er det HK, du skal være medlem af.

Vil du tjekke din løn? Find ud af hvilke tillæg du har krav på, om du har ret til overtidsbetaling – og om du får den rette løn. Tjek det her.

Det skal du have i løn, når du arbejder i butik – Jobpatruljen

Det skal du have i løn, når du arbejder i butik

Mindsteløn. Når vi taler om mindsteløn i Danmark, har vi at gøre med den løn, som en arbejdsgiver som minimum skal betale til sine ansatte.

Læs mere om, hvor meget du kan forvente i løn, når du arbejder i en butik som fritidsjobber.

Mindsteløn – se de gennemsnitlige tal for Danmark – Dinero

Mindsteløn – se de gennemsnitlige tal for Danmark

Når man taler om overenskomsters aflønningssystemer, er der overordnet set to forskellige aflønningssystemer, nemlig minimalløn og normalløn.

Vil du gerne vide, hvad mindstelønnen er inden for dit område? Så kan du finde svaret her. Lær mere om mindsteløn, og få oplyst nyeste tal.

Minimalløn og normalløn – Dansk Erhverv

Minimalløn og normalløn

Når man taler om overenskomsters aflønningssystemer, er der overordnet set to forskellige aflønningssystemer, nemlig minimalløn og normalløn.

Keywords: normal løn, normal løn i danmark